Drømmer du om at bo på landet eller i et lille lokalsamfund med sammenhold og plads til alle?

I Grønbjerg har vi alt hvad man behøver. Læg dertil naturen nærmest lige udenfor døren og masser af trivsel og plads til børnene. Her er ro, højt til loftet og mere tid til hinanden.

Du kan f.eks. investere i et nedlagt landbrug, eller måske købe en grund hvor du kan opføre dit miljøvenlige træhus. Man kan også leje eller købe et lille hus i Grønbjerg by, hvor man virkelig får meget hus for pengene.

 


Der er ofte huse og nedlagte landbrug til salg i Grønbjerg. På Boligsiden kan man se hvad der er til salg i 6971 området.
Bomidtvest har flere udlejningsejendomme i Grønbjerg. Der er også andre lejligheder, kontakt Peter Christensen (tlf. 40 14 42 78) for yderligere information.

 

Grønbjerg og opland er dækket af fiberbaseret bredbånd fra Altibox med hastigheder på op til 1000 Mbit/s.

 

I Grønbjerg by er der fjernvarme fra Ørnhøj-Grønbjerg Kraftvarmeværk.
Læs her om aftagerforhold ved huskøb eller nybyggeri i Grønbjerg.

I Grønbjerg har vi LET-KØB hvor man ud over dagligvarer har afsendelse/hentning af pakker, apotekerudsalg, tips/lotto og meget mere.

 

Grønbjerg Friskole dækker 0. - 9. klasse og vi har også SFO, børnehavevuggestue og kommunal dagpleje.

 

I Grønbjerg er der et rigt foreningsliv. For børn og unge er der mulighed for bl.a. at dyrke gymnastik, fodbold og badminton eller mødes i vores lokale ungdomsklub.

Fra Grønbjerg er der direkte busforbindelse til Holstebro og Skjern. Ved busskifte kan man også komme til Herning og Ringkøbing.

 

I Grønbjerg er der mulighed for at komme af med forskellige typer affald i vores lokale døgnstation. Desuden samler vi papir, pap og metal sammen til fordel for friskolen. I nabobyen Spjald findes en genbrugsplads.

 

Der er praktiserende læger i nabobyerne Spjald og Tim.

Comments are closed.